Lentekriebels

Omdat het zonnetje zich regelmatig heeft laten zien de afgelopen dagen, hebben we kunnen genieten van de eerste lentekriebels. Daarom zijn we buiten op zoek gegaan naar bloesems en andere dingen die aantoonden dat de lente in het land is …

Om de lente ook naar binnen te brengen hebben we van onze winkel een boerderijwinkeltje gemaakt waarin alle kleuters konden winkelen. Voor de jongste kleuters waren er boodschappenlijstjes met enkel de afbeeldingen van de voedingsproducten…

En voor de iets oudere kleuters waren er boodschappenlijstjes met getalbeelden of cijfers. Voor ieder wat wils dus 😉. Er werd druk gekocht, geteld en betaald waarna er later met de gekochte producten heerlijk gekookt werd in de keuken!

Op de speelplaats werden er vogels in hun nest getekend want onze school is trotse eigenaar van een nest met duifjes! Genieten jullie mee?